Tanulási nehézségek? Hiperaktivitás? Elhízás? Leptin érzékenység? Daganatos betegségek? Allergia? Migrén? Asztma? Látás zavarok? Depresszió? Fogamzási problémák? Memória gondok? Parkinson-kór? Alzheimer-kór?
a válasz: NÁTRIUM-GLUTAMÁT (E 621)
MSG, monosodium glutamate, mononátrium-glutamát
A Na-glutamát egy neurotoxin, vagyis idegméreg, az agyi neuronok közötti információ átvitelben játszik szerepet,mint a dopamin, a kábítószereknél (amfetamin származékok), ez tehát egy DROG!
Ezért a glutamáttal szennyezett ételek mellékhatásai pontosan megfelelnek a nikotin és kábítószer elvonás hatásaival (csoki függés megvan?, mellkasi fájdalom, dekoncentráltság, depresszió )
A gyártók pontosan tudják, hogy Ti tudjátok micsoda veszélyes szer ez, úgyhogy már nem használják az E621 jelölést, helyette bújtatott formában tüntetik fel. Íme néhány elnevezés:
- növényi fehérje(!) (hidrolizált protein, aminosavak, zöldség-fehérje kivonat)
- élesztőkivonat (autolizált élesztő, zselatin élesztő)
- minden ami “autolizalt”
- texturált fehérje (tejsavó fehérje, tejsavó-izolátumok)
- kazeinát (sodium caseinate, búza-kivonat, kalcium caseinate)
- malátakivonat (Maláta aroma)
- karragén (szójaszósz, szójakivonat(!), szójabab)
- maltodextrin, bouillon
- IUPAC név sodium (2S)-2-amino-5-hydroxy-5-o xo-pentanoate
- gyűjtő nevek alatt: ízfokozók, “fűszerek”, mesterséges izésítés, természetes izésítés, aroma-azonos ízesítés
Előfordulása: bébiételekben(!), minden húskészítményben, minden tejkészítményben, készételekben, gyors-ételekben, ízesített üdítőkben, édességekben (pl. az összes csoki és csokiszármazékban), a többi mű kajáról nem is beszélve...
Ha betiltanák ezt a szert, a fenti élelmiszereket nem lehetne értékesíteni! Megoldást találjátok ki...
források: Dr. Horváth István írja: “Glutamát a születéstől a halálig”, Adrienne Samuels, Ph.D., May, 2009 -http:// www.truthinlabeling.com/
a válasz: NÁTRIUM-GLUTAMÁT (E 621)
MSG, monosodium glutamate, mononátrium-glutamát
A Na-glutamát egy neurotoxin, vagyis idegméreg, az agyi neuronok közötti információ átvitelben játszik szerepet,mint a dopamin, a kábítószereknél (amfetamin származékok), ez tehát egy DROG!
Ezért a glutamáttal szennyezett ételek mellékhatásai pontosan megfelelnek a nikotin és kábítószer elvonás hatásaival (csoki függés megvan?, mellkasi fájdalom, dekoncentráltság, depresszió )
A gyártók pontosan tudják, hogy Ti tudjátok micsoda veszélyes szer ez, úgyhogy már nem használják az E621 jelölést, helyette bújtatott formában tüntetik fel. Íme néhány elnevezés:
- növényi fehérje(!) (hidrolizált protein, aminosavak, zöldség-fehérje kivonat)
- élesztőkivonat (autolizált élesztő, zselatin élesztő)
- minden ami “autolizalt”
- texturált fehérje (tejsavó fehérje, tejsavó-izolátumok)
- kazeinát (sodium caseinate, búza-kivonat, kalcium caseinate)
- malátakivonat (Maláta aroma)
- karragén (szójaszósz, szójakivonat(!), szójabab)
- maltodextrin, bouillon
- IUPAC név sodium (2S)-2-amino-5-hydroxy-5-o
- gyűjtő nevek alatt: ízfokozók, “fűszerek”, mesterséges izésítés, természetes izésítés, aroma-azonos ízesítés
Előfordulása: bébiételekben(!), minden húskészítményben, minden tejkészítményben, készételekben, gyors-ételekben, ízesített üdítőkben, édességekben (pl. az összes csoki és csokiszármazékban), a többi mű kajáról nem is beszélve...
Ha betiltanák ezt a szert, a fenti élelmiszereket nem lehetne értékesíteni! Megoldást találjátok ki...
források: Dr. Horváth István írja: “Glutamát a születéstől a halálig”, Adrienne Samuels, Ph.D., May, 2009 -http://
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése