2016. január 26., kedd

NEM FOGOD ELHINNI, KI FESTETTE EZEKET A KÉPEKET!

Elképesztő, mennyi kivételesen tehetséges ember él a világon. Nem tudhatjuk, mikor elmegyünk naponta több száz ember mellett az utcán, hogy mégis mennyire különleges mindegyikőjük... 

Nem minden nap látni ilyen elképesztő, lélegzetelállító festményeket! Szinte biztosak vagyunk benne, hogy az effajta tehetségért bárki eladná a lelkét. 
Akiknek ez megadatott, azok különösen büszkék lehetnek magukra! 
Akár hiszed, akár nem, ezeket a csodálatos alkotásokat egy 16 éves lány, Dimitra Milan készítette! A leányzó mindössze 4 éve kezdett el festeni, 12 évesen. 
Milan édesanyja és édesapja is művész, így gyermekkora óta művészet veszi körül.
Nem csoda, hogy ő maga is úgy döntött, magántanulóként folytatja tanulmányait a továbbiakban, hogy több időt szentelhessen az alkotásra. Ez aztán az elszántság! 
A lány 16 évesen már leérettségizett, és hivatalosan is professzionális festő. Íme néhány gondolat, amit a lány megosztott velünk a szüleivel kapcsolatban:
"A szüleim rengeteg tanáccsal láttak el, és segítették a kreativitásom fejlődését. Sok mindent tanultam tőlük a munkamorállal, illetve a művészi identitásommal kapcsolatban. Azt tanították nekem, hogy a belső tulajdonságaim határozhatnak csak meg, a külsők nem.
Az identitásomat Istenben találom meg, nem külső tényezőkben, vagy abban, amit az emberek hisznek rólam. Tudom, hogy a szépség saját magunkban kezdődik, mielőtt kívülről látni lehetne. Megtanítottak arra, hogy néha, ha az ember elakad, át kell lépnie a komfortzónáján, át kell törnie a falat, hogy tovább fejlődhessen."
A képek magukért beszélnek, sosem láttunk még ilyen elképesztő festményeket:
(Forrás: vilaghalo.info)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése