2014. november 10., hétfő

Így tanulhat meg 5-5 perc alatt 550-féle dolgot (Oktatóvideók)

A most indult zanza.tv videós oktatóportálon 8 tantárgy 550 témája, 73 témakörbe rendezve segíti a középiskolások önálló tanulását, vagy bárki számára a témák felidézését. Az ingyenesen és korlátlanul hozzáférhető oktatóvideók többek között a kötelező érettségi tantárgyak 4 évnyi anyagát is feldolgozzák.


A zanza.tvzanza.tv-n az egyes videók tantárgylistába szedve vagy kulcsszavas keresővel érhetőek el. A témák hatékony és eredményes elsajátítását a videókhoz tartozó fogalomtár, valamint online tesztek és megoldókulccsal ellátott feladatlapok segítik. Minden téma megosztható a legnépszerűbb közösségi oldalakon, az elért eredmények megmutathatók, összemérhetők, a leckék megvitathatók.
Fotó: 
Az oldalon irodalom, nyelvtan, történelem, matematika, sportelmélet, filozófia, társadalomismeret és etika területen érhetők el nagyjából 5 perces videós tananyagok.
Az üzemeltetők szerint bár az oldal elsősorban az élsportoló diákok, magántanulók, érettségire készülő tanulók számára készült, de gyakorló pedagógusok vagy az említett témák iránt érdeklődők számára is hasznos lehet.
(Forrás: hvg.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése