2018. július 27., péntek

Közös ügyeink


Az elmúlt héten több fontos dolog is elindult aHangnál. Szánj néhány percet az alábbi 2 témára, s ha egyetértesz velük, támogasd őket! Mert minden egyes támogató aláírás, megosztás számít, így haladnak előre közös ügyeink, így tudunk valódi nyomást gyakorolni, valódi együttműködéseket létrehozni. Az ápolási díj emelését támogató kampányunkban több, mint 100 (!) településről jelentkeztek papír alapú aláírásgyűjtésre, óriási köszönet nekik!Mindez nem jöhetett volna létre, ha nincs segítség, támogatás a részedről. Egyszóval arra kérünk, támogasd legújabb kezdeményezéseinket!
Íme:
1. Szociális szakemberek, szakmai szervezetek és szakszervezetek koalíciója közzétett egy állásfoglalást az inárcsi tragédia kapcsán. Országszerte keresnek partnereket, akik részt vennének egy közös munkában, párbeszédben:
2. Elindult a balatoni szabadstrandokat védő kampányunk. Egyre aggasztóbb a Balaton körüli helyzet, az aláírásgyűjtéssel párhuzamosan a helyi polgármesterekhez fordulunk:
Neked 5 perc elolvasni, 1 perc aláírni. A kezdeményező szervezeteknek, szakembereknek és nekünk pedig hatalmas segítség!

aHang csapat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése